Yes! Vanaf vandaag ben ik officieel gecertificeerd Poptalk coach. Vandaag de 2e en laatste workshop dag gehad. Wat was het weer leuk. Poptalk geeft met behulp van playmobil poppetjes en allerlei ander materiaal zoals pictogrammen en sfeer- en kleurenkaartjes een heel duidelijk beeld van wat er bij een kind dwars kan zitten.

Je kind kan tegen van alles aanlopen; concentratieproblemen en dus zijn werk niet af krijgen, ruzie met vriendjes, boze buien, buikpijn, niet naar school willen, slaapproblemen enzovoorts. Alles is met Poptalk in beeld te brengen.

Kinderen denken in beelden en kunnen zich nog minder goed in taal uitdrukken zoals wij als volwassenen. Met Poptalk kan het kind dus heel makkelijk met poppetjes de situatie neerzetten waar het kind het over wil hebben. Door middel van vragen stellen kan ik als coach er goed achter komen wat er precies speelt, we diepen die situatie samen uit, voelen welke emoties erbij horen en kijken dan wat de gewenste situatie is waar het kind naartoe wil werken.

Wil je weten wat Poptalk voor jou kind kan betekenen? Neem een kijkje op de site of neem contact op met mij.