E-book met tips voor meer zelfvertrouwen

Fijn dat je hier op mijn site terecht bent gekomen voor het gratis e-book met 6 tips en oefeningen voor meer zelfvertrouwen.

Elke dag is het weer zover, strijd en ruzie in huis. Omdat je dochter niet meer naar school wil gaan, of niet meer naar de sportclub wil. Omdat ze gepest of buiten gesloten wordt. Ze heeft weinig vriendinnetjes en vindt het ook moeilijk om die te maken. Je dochter durft geen nee te zeggen of hulp te vragen. Ze denkt en praat negatief over zichzelf. Of je merkt dat ze steeds minder aan je vertelt thuis.

Als ouder wil je het beste voor je dochter. Je zou willen dat ze wat meer zelfvertrouwen heeft en zich weerbaar kan opstellen tegenover andere kinderen. Maar je weet zelf ondertussen niet meer wat je moet doen en je voelt de moed in je schoenen zakken, je voelt je gefrustreerd en machteloos om haar zo te zien.

E-book met handige tips en oefeningen

Herken je jezelf en/ of je dochter in hierin? Download dan gratis dit e-book met 6 tips en bijpassende oefeningen voor meer zelfvertrouwen. In dit e-boek staan 6 tips met bijpassende oefeningen om thuis met jouw dochter te werken aan haar zelfvertrouwen. De oefeningen zijn door de duidelijke uitleg eenvoudig uit te voeren. Ze zorgen voor gezellige quality-time met je dochter en ze zal kleine stapjes zetten in het krijgen van meer zelfvertrouwen.

Gratis in jouw mailbox

Vul jouw naam en e-mailadres hieronder in. Dan ontvang je het e-book met de 6 tips en oefeningen voor meer zelfvertrouwen in jouw mailbox.  Naast mijn e-book ontvang je ook regelmatig mijn nieuwsbrief met mijn blog voor verdere inspiratie en informatie. Je kunt je op ieder moment afmelden via de link in de voettekst van mijn e-mails.

    Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book!

    Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.