Lezing zelfvertrouwen

‘Ik kan het niet! Ik durft het niet. Ik ben stom. Niemand vindt mij aardig’ 

Negatieve gedachten en uitspraken over zichzelf, afwachtend en teruggetrokken zijn of juist heel erg clownesk gedrag om onzekerheid te verbloemen, moeite hebben met voor zichzelf opkomen zijn allemaal tekenen van weinig zelfvertrouwen hebben.

Zelfvertrouwen is het vertrouwen in jezelf hebben dat je iets kan, dat het je gaat lukken.

Kinderen tussen de 9 en 13 jaar hebben vaak net een extra zetje nodig om zelfvertrouwen op te bouwen. Ze zijn onzeker over zichzelf omdat er op die leeftijd zoveel veranderd in hun leven, lichamelijk maar ook in hun geestelijke ontwikkeling maken ze enorme sprongen wat je erg onzeker kan maken.
Als ouders wil je niets liever dan dat je kind huppelend en vol zelfvertrouwen door het leven gaat. En je kan daar zelf al heel erg veel aan doen, je moet alleen even weten HOE je dat dan doet!

Wil jij graag weten wat je allemaal kan doen om het zelfvertrouwen van je kind te stimuleren? Kom dan naar de lezing “Hoe stimuleer ik het zelfvertrouwen van mijn kind”
Ik vertel je in 1,5 uur tijd wat zelfvertrouwen precies is, uit welke aspecten het bestaat en ik geef je veel tips hoe je zelf aan de slag kunt om je kind te helpen.

We kijken heel gericht naar JOUW kind, welke aspecten van zelfvertrouwen kan jou kind wel wat extra’s in gebruiken en waar is je kind wel al heel goed in en laat hij/zij wel dat zelfvertrouwen zien. Zo kan je heel gericht aan de slag met de tips die ik je meegeef.

Je gaat na deze lezing naar huis met een rugzak vol met informatie en tips en een hele dosis zelfvertrouwen dat jij dit kan samen met jou kind!

Dus waar wacht je nog op? Geef je nu snel op voor deze lezing door een mail te sturen naar info@stralendensterkcoaching.nl

Data en tijden:

Woensdag 6 oktober 2021
Woensdag 15 december 2021
Woensdag 16 februari 2022
Woensdag 20 april 2022

Alle avonden zijn van 20.00-21.30uur.
Kosten: €5,-

Tot dan!