Meidenmiddag

Wow, het is zover! Bijna gaat jouw dochter afscheid nemen van de basisschool….. Op naar de brugklas!

Een spannende tijd voor jouw kind en misschien ook wel voor jou. Alles wordt anders: een nieuwe school op een nieuwe plek, met andere regels en nieuwe mensen. Allemaal verschillende vakken, docenten en klaslokalen, en natuurlijk écht huiswerk.

Het kan héél fijn zijn om gevoelens van spanning en zorgen te delen. Om herkenning en erkenning te krijgen van andere kinderen die hetzelfde meemaken. Samen praten, spannende situaties uitspelen, elkaar tips geven en oefeningen doen om met meer zelfvertrouwen die nieuwe school binnen te lopen. Dat kan eigenlijk elke groep 8-er wel gebruiken, toch?!

Dat kan op de meidenmiddagen die ik organiseer. Dit zijn gezellige middagen voor meiden die in groep 8 zitten. Tijdens deze middagen hebben we het over de overgang naar de middelbare school. Deze overgang kan best spannend zijn en ze kunnen ook een hele hoop vragen en onzekerheden oproepen.
Onder het genot van een kopje thee of limonade met wat lekkers wisselen we ervaringen en gevoelens uit. We doen een spel met elkaar en zijn ook creatief bezig. Aan de hand van werkvormen krijgen de meiden meer inzicht in hun eigen kwaliteiten en talenten en leren ze dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Hun zelfvertrouwen groeit daardoor!

Deze meidenmiddag zijn dit jaar op:
Woensdag 17 juni
Woensdag 15 juli

Van 14.00-15.30 uur.
De kosten voor 1 middag zijn: €15,-

Lijkt dit je wat voor jouw dochter? Geef haar dan nu snel op door een mail te sturen naar info@stralendensterkcoaching.nl
Vermeld hierbij even de naam van je dochter en je eigen emailadres.

Ik kijk ernaar uit om je dochter te ontmoeten!