Tarieven

Je hebt van alles gelezen aan informatie, je hebt het er met je partner over gehad en inmiddels voel je wel aan dat er iets moet veranderen. En dat is mogelijk! Bij Praktijk Stralend & sterk ben je op de juiste plek.  

Wat je krijgt:

  • Coaching speciaal afgestemd op wat je dochter nodig heeft.
  • Een traject bestaat vaak uit een 5 tal sessies gevolgd door een tussentijds oudergesprek. Tijdens dit oudergesprek bekijken we hoe het gaat, wat we gedaan hebben en wat de vorderingen zijn. Ik zal aan het einde van dit gesprek een advies geven of we nog door moeten gaan of dat we de coaching stoppen omdat het doel behaald is. Vaak is het zo dat er zo ongeveer 8-10 sessies nodig zijn om het doel te behalen.
  • Een eindevaluatie gesprek.

Investering:

Kennismakingsgesprek telefonisch of in de praktijk gratis
Intakegesprek  (1 uur) €67,50
Coaching per sessie (1 uur) €67,50
Tussen of eindevaluatie (1 uur) €67,50

Op de bovengenoemde bedragen is vrijstelling van BTW van toepassing. De bedragen zijn inclusief materiaal, voorbereiding en verwerking. U ontvangt een factuur na elke sessie, tenzij anders overeengekomen. Deze factuur dient te worden betaald binnen 14 dagen.

​Indien een sessie onverhoopt niet door kan gaan dient deze 24 uur van te voren te worden afgezegd in verband met de gereserveerde tijd.
Sessies die niet 24 uur van te voren worden afgezegd zullen in rekening worden gebracht.
Het tijdig verzetten van een afspraak is natuurlijk altijd mogelijk.

Is dit wat je zoekt?

Maak nu gelijk een afspraak