Theekransjes

Naast het coachen organiseer ik ook Theekransjes. Een theekransje is een gezellig en ontspannen samenzijn van meiden van 8-9-10 jaar. Alle theekransjes bestaan vaak uit een creatieve activiteit rondom een thema. Op een ontspannen manier zijn we bezig, delen we ervaringen en bedenken we samen oplossingen.

De thema’s van de theekransjes hebben te maken met de seizoenen of feestdagen. Maar ook kunnen de thema’s gaan over dingen de te maken hebben met de ontwikkelingsfase waar kinderen van 9 tot en met 11 jaar zich in bevinden. Onderwerpen die bij veel van deze kinderen spelen zijn: een wisselend zelfbeeld, minder zelfvertrouwen, angstig worden, zich alleen voelen, geen aansluiting in de groep, spanningshoofdpijn en buikpijn hebben, moeilijk eigen grenzen aangeven of brutaal gedrag. De activiteiten tijdens een theekransje hebben te maken met deze onderwerpen.

Er is plek voor maximaal 6 meiden. Kosten zijn €15,- per persoon (inclusief drinken, wat lekkers en materiaal).

Het is mogelijk om een strippenkaart aan te schaffen voor 4 theekransjes. Je betaalt dan €50 ipv €60. Deze is via de mail aan te vragen. Betaling gaat via overschrijving.

We houden het luchtig en speels maar er is wel veel oprechte aandacht voor iedereen!

Ingrediënten voor een Theekransje:

  • Speciale theekopjes
  • Wat lekkers
  • Gezelligheid
  • Creativiteit, spel en natuur
  • Jezelf zijn
  • Praten over wat je bezig houdt
  • Dromen en fantaseren

De data van de theekransjes:

Woensdagmiddag 9 december 2020
Woensdagmiddag 3 februari 2021
Woensdagmiddag 31 maart 2021

De tijden zijn alle woensdagmiddagen van 14.00-15.30 uur.

Zit er iets tussen voor jouw kind? Geef je kind dan snel op via info@stralendensterkcoaching.nl of via het contactformulier op de site.

Gezellig als je dochter erbij is! Ik zie haar graag.