Workshop ‘Ik ben 9’ voor ouders

‘Je zit echt in in de puberteit!’ riep mijn zusje een keer, maar ik ben nog maar negen!’

Meidenvenijn, jongens die stoer doen, groepsdruk, erbij willen horen, heftige emoties en verdriet, oude angsten die weer terugkomen, pesten, onzekerheid, zijn thema’s die een grotere rol gaan spelen rond het negende levensjaar.

Is jouw kind rond de negen jaar en merk je dat zijn gedrag en behoeftes veranderen?
Vind je het lastig om jouw kind hierbij op een fijne manier te ondersteunen?
Dacht je eerst ook dat jouw kind al vroeg aan de puberteit begon?
Zou je deze fase graag beter willen snappen, zodat je meer begrip hebt voor de keuzes die jouw kind maakt?

Deze workshop voor ouders en verzorgers staat in het teken van de negenjaarsfase. Deze fase vindt meestal plaats in de periode tussen de acht en elf jaar. Als kindercoach werk ik veel met kinderen rond deze leeftijd. Soms lijkt het voor ouders of hun kind al vroeg aan de puberteit begint. Dit is niet werkelijk zo. Een kind van negen zit in zijn eigen fase horend bij deze leeftijd. Ieder kind beleeft de negenjaarsfase op zijn EIGEN manier. Voor het ene kind verloopt deze periode makkelijk en voor het andere kind kan deze tijd lastiger zijn.

Wil jij bij deze workshop zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar info@stralendensterkcoaching.nl of via onderstaande knop.


Ik meld mij nu aan voor de workshop

Als kindercoach vind ik het fijn om mijn kennis over de negenjaarsfase over te brengen op ouders en verzorgers zodat ook zij bekend zijn met de negenjaarsfase, zodat zij hun kinderen (nog) beter begrijpen en kunnen ondersteunen.

Hoe fijn zou het zijn als jij als ouder straks alles weet over de negenjaarsfase?
Hoe waardevol zou het voor jouw kind zijn als jij weet hoe je hem in deze periode op een goede manier kunt ondersteunen?

Tijdens de workshop:

  • Vertel ik jou over de negenjaarsfase
  • Praten we over de verschillende thema’s die spelen in deze periode
  • Ontvang je praktische tips en handvaten voor thuis
  • Kan je ervaringen delen met andere ouders

Waar, wanneer & kosten?

Vanwege de maatregelen rondom covid-19 kunnen de workshops niet meer live gegeven worden. Ik ben bezig met een online webinar te ontwikkelen. Houdt de site in de gaten voor de data van deze webinars .

Datums:

Tijd:

Locatie: Kievitstraat 34
2406 EW Alphen aan den Rijn

Investering: €30,- Inclusief: thee, koffie en lekkers!

Aanmelden

Wil jij meer leren over de negenjaarsfase waar je kind in zit? Meld je dan aan voor de workshop door een mail te sturen naar info@stralendensterkcoaching.nl of via onderstaande knop.

Ik meld mij nu aan voor de workshop

De training tot ‘Ik ben 9 specialist’ heb ik in 2019 gevolgd bij Bauke Borsboom uit Woerden, auteur van het boek ‘Ik ben 9’ en de creator van de ‘Ik ben 9 specialisatie’ voor professionals in Nederland en België.